Feedback van tevreden klanten

Eva

Bijzonder goede service in een zeer aangename en professionele omgeving. Je krijgt advies op maat en voelt je meteen thuis bij de sympathieke Michel!

Feedback gegeven door Eva - 24/09/2020

Sven

Super professioneel, zoals gewoonlijk + toffe mens! Vroeger haatte ik naar de kapper gaan, maar bij Michel is het steeds weer een genoegen ...!

Feedback gegeven door Sven - 19/08/2020

Myriam

Dankzij een vriendin heb ik deze stap gezet. Tijdens het eerste gesprek was ik er al direct gerust in en heb ik Michel zijn zin laten doen. Zijn woorden werden omgezet in daden en mijn nieuwe look werd gecreëerd. Zo blij met dit resultaat. Met “happy feelings” smile buiten gestapt, was jammer genoeg verstopt achter m’n mondmasker.

Feedback gegeven door Myriam - 15/07/2020

Inge

Eens iets nieuws en zeer tevreden van mijn natuurlijke look! Superhandig voor de komende vakantieperiode. Bedankt Michel!

Feedback gegeven door Inge - 02/07/2020

Liliane

Zoals altijd: perfecte coupe, perfect geslaagde nieuwe mèches, hartelijke ontvangst en coole lounge-omgeving. Absolute aanrader!

Feedback gegeven door Liliane - 09/06/2020

Kathleen

"Telkens maakt Michel er iets aparts van. Een kapper die ik van de de eerste keer carte blanche gaf. Hij blijft verbazen!"

Feedback gegeven door Kathleen - 26/05/2020

Cindy

"Wat een feest, heerlijke ontvangst in de tuin. Afscheid nemen van mijn Corona kapsel en een prachtige nieuwe coupe met een gloed zoals de zon blondere balleage. De rust die Michel uitstraalt, zijn creativiteit stroomt. Ervaar het zelf en maak een afspraak."

Feedback gegeven door Cindy - 19/05/2020

Nancy Verbeke

"Nooit "gewoon" een kapsel en steeds een kleine of grotere verandering van coupe of kleur. Zo wordt het nooit saai en altijd een fijne verrassing"

Feedback gegeven door Nancy Verbeke uit Aartselaar

Els De Geyter

"Topkapper! Gegaan voor een volledige make-over en uiterst geslaagd. Zéér hartelijk en warme ontvangst, in een heel persoonlijk kader. Alle stappen werden zorgvuldig uitgelegd. Ik ben fan!"

Feedback gegeven door Els De Geyter uit Zottegem

Wellens Isabelle

"Ik voelde me direct welkom en op mijn gemak. De sfeer is heel sereen en relax. Michel neemt zijn tijd echt en geeft interessante tips. Ik sla de wasbeurt vaak over maar tegen die van Michel (en zijn Italiaanse massagestoel) zeg ik geen nee! Geweldig om te zien wat die man met een schaartje kan"

Feedback gegeven door Wellens Isabelle

Celia Cruyplant

"Warm onthaald, in een rustig en aangenaam kader, is een kappersbeurt bij Michel steeds een echte ervaring. Rekening houdend met je gezichtsvorm en de individuele details, gaat hij ook vakkundig een deel van je persoonlijkheid mee oplichten in je nieuwe coupe. Uitgebreid advies over hoe je thuis je kapsel het beste kan stylen, krijg je er zomaar bovenop. Niet te evenaren!"

Feedback gegeven door Celia Cruyplant uit Kapellen

N. Steenhoudt

"Een echt relax moment in een mooi kader met een persoonlijke behandeling. Een aanrader!"

Feedback gegeven door N. Steenhoudt

S. uit Wilrijk

"Comme toujours, très contente. Top service. Top advies. Super kleur. Merci Michel 😍"

Feedback gegeven door S. uit Wilrijk

Charmy Roelstraete

"Ongeëvenaard… klantgericht... correct... en aangenaam"

Feedback gegeven door Charmy Roelstraete uit Roborst

N. Frican

“Een kunstenaar in zijn vak!”

Feedback gegeven door N. Frican

De volgende tevreden klant, ben jij dat?